Restrictii de circulatie a persoanelor

A T E N T I E !

Circulatia persoanelor care au implinit varsta de 65 de ani, in afara gospodariei ,este permisa numai in intervalul orar 1100-1300, strict pentru urmatoarele motive :

  • deplasarea pentru asigurarea de bunuri care acopera necesitatile de baza ale persoanelor si animalelor ( alimente, medicamente, hrana pt.animale).
  • deplasarea pentru asistenta medicala care nu poate fi amanata si nici realizata de la distanta.
  • deplasarea din motive justificate,precum ingrijirea/insotirea unui minor,asistenta altor persoane varstnice,bolnave sau cu dizabiliati,ori in cazul decesului unui membru de familie.
  • deplasari scurte, in apropierea gospodariei ,legate de activitatea fizica individuala a persoanelor cat si pentru nevoile animalelor domestice.

Circulatia este permisa si in afara intervalului orar 1100-1300, daca aceasta se face in interes profesional ori pentru realizarea de activitati agricole.

Pentru verificarea motivului deplasarii se prezinta o declaratie completata pe propria raspundere,care trebuie sa cuprinda: numele si prenumele,data nasterii,adresa locuintei, motivul si locul deplasarii, data si semnatura.

Persoanele care au probleme de natura medicala (cum ar fi tratamente oncologice sau dialize) se vor deplasa si in afara acestui interval orar.

Persoanele peste 65 de ani vor putea ieși între orele 20-21 pentru a-și plimba animalele de companie, sau pentru a se îngriji de animalele domestice.

Stati acasa ! Fiti sanatosi!

 

Presedinte C.L.S.U.,
Oprisor Mircea